Si dukeshin Diellza Kolgeci e Genta Ismajli para shtatë viteve? (Foto)
14:10 | 31 Janar 2017

Nuk është se shquhen për ndonjë miqësi të fortë mirëpo ikona e bukurisë Diellza Kolgeci dhe këngëtarja Genta Ismajli janë takuar shpesh.

Vendet e përbashkëta ku kanë qëndruar kanë qenë shkak i bashkimit të dy vajzave nga të cilat momente nuk kanë munguar as foto. Një e tillë e shkrepur në vitin 2010 gati shtatë vite më parë po qarkullon në internet. Se si janë dukur vajzat në atë periudhë e ilustron më së miri fotoja e mëposhme. /prive/
Aurela Hoxha