Shteti Shqiptar falemderon Luginën për ndihmën
09:56 | 15 Shkurt 2015
Erion Velija, Minister i Mireqenies Sociale dhe Rinise ka falemderuar rinin e Luginës së Preshevës për ndihmat e dërguara për shtetin Shqiptarë pas përmbytjeve që kan kapluar disa zona të Shqipëries. MinistriMinistri Velija në rrjetin social në Facebook ka shkruar
  • Falemnderit Presheva! Kombi bëhet 1 në ditën e nevojës. Të rinjtë e Preshevës sollën 5 ton ndihma për zonat e përmbytura. Bashkë, përtej politikës, duke dhuruar për familjet e prekura nga përmbytjet./BujanociNet/

Alesia Bami