Shtetasi turk fsheh 37.000 euro në rrobat e brendshme /foto/

0

Gjatë festave të këtij muaji, doganierët në vendkalimin e Preshevës dhe atë Gradina kanë ndaluar përkohsisht 70.000 euro, ndërsa 37.000 prej tyre janë zbuluar në rrobat e brendshme tek një shtetas turk.

lekuuuuuuuuuuuuu

Për vetëm 4 ditë në vendkalimin kufitar të Preshevës janë zbuluar 4 raste tentim për të kaluar shumë të madhe të hollash.

Tek dy shtetas turk, që po udhëtonin me një veturë tip “BMW” nga Gjermania, i kanë gjetur nga 10.000 euro në xhep, ndërsa tek ndihmës shoferi kanë gjetur 37.000 euro në rrobat e brendshme.

Shuma e lejuar me ligj 10.000 euro është kthyer tek këta persina, ndërsa shuma prej 37.000 euro është ndaluar përkohsisht, njofton dogana,

 

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com