Shtatzënia dhe lindja për 4 minuta (video)
14:57 | 29 Shkurt 2016

Shikoni rrugëtimin e pabesueshëm nëpër të cilin kalon bebja gjatë 9 muajve të qëndrimit në mitër dhe lindja e saj për vetëm 4 minuta. femija Vërtet është mrekulli! – transmeton Telegrafi.
Aurela Hoxha