Shtatëmbëdhjetëvjeçari plagos me thikë 16-vjeçarin në Shkup
14:57 | 13 Mars 2016

thika

Në një stacion autobusësh urban në bulevardin kryesor të Shkupit, “Aradhat partizane”, mbrëmë rreth orës 22:20 një adoleshent 17-vjeçar i ka shkaktuar plagë me thikë në gjoks një 16-vjeçari ka njoftuar policia maqedonase.

Në komunikatë nuk jepen detaje tjera, përveç se 16-vjeçarit i është ofruar ndihma në spitalin e qytetit “8 Shtatori” ku i është konstatuar lëndim trupor. Pas sqarimit të rrethanave dhe dokumentimit të plotë të rastit do të pasojë paraqitja përkatëse, ka shtuar policia.

Alesia Bami