Shtatë emigrant ilegal të fshehur në kamper kroat /foto/
10:02 | 10 Qershor 2015

Shërbimi antikontrabandë në doganën e Preshevës sot kanë ndaluar një tentim kalimi ilegal të kufirit të shtatë shtetasve Irakien dhe Sirian, ndër ta dy gra dhe një fëmijë, të fshehur në një kamper me targa kroate, që po udhëtonte nga Turqia për në Kroaci. Emigrant1 U konstatua se ndër udhëtarët ilegal gjendej e tërë familja nga Iraku me fëmijë dhe dy shtetas të Sirisë me ta së bashku. Emigrant-1 Personat ishin fshehur në hapsirë që është fabrikisht e zbrazët, në pjesën e pasme të veturës, tek e cila në anën e sipërme gjendet krevati. Për mos u parë zbrastira, ajo është ndërtuar shtesë nga të dy anët, çka tregon se vetura është e rregulluar special për kontrabandë.
Françeska Jaçe