Shqiptarja i shkruan gruas së dashnorit, përgjigjja që merr është e pabesueshme! (Foto)
14:11 | 01 Mars 2017

Tradhtitë në çift nuk janë më diçka e re apo ndonjë gjë e jashtëzakonshme në vendin tonë. 

Ka madje edhe raste kur tradhtinë mes një burri e një gruaje e marrin vesh edhe fëmijët e tyre, siç është ky rast për të cilin do t’ju tregojmë.Bëhet fjalë për një vajzë, e cila na sjellë në redaksinë e JOQ.al mesazhet që e ëma ka shkëmbyer me dashnoren 25-vjeçare të të atit. Vajza thotë se babai i saj është një burrë 60-vjeçar që peshon rreth 120 kilogramë, ndërsa dashnorja e tij, e cila e ka pranuar edhe vetë, është e martuar dhe jeton në Itali. Në bisedën mes dy femrave, pra gruas dhe dashnores, kjo e fundit i tregon se duhet të dijë si ta mbajë burrin dhe të mos ua lërë të tjerave ta marrin. Epike është përgjigja e gruas teksa i përmend se 25-vjeçarja e do bashkëshortin e saj vetëm për para. “Mendon se do i marrësh para, po vetëm… ke për t’i marrë”, – i thotë gruaja. Gjeni më poshtë bisedën e plotë mes të dyjave.

Atalanta Kërçyku