Shqiptarët me çifteli i këndojnë Gruevskit (Video)
10:02 | 26 Maj 2015

Një grup shqiptarësh nga Maqedonia, me çifteli i kanë kënduar kryeministrit Nikollga Gruevski, por jo në gjuhën shqipe, por në atë maqedone. Sipas këngës së tyre, lideri i VMRO-së duhet të jap dorëheqje dhe në krye të qeverisë të vijë lideri i LSMD-së, Zoran Zaevi. Në këngë thuhet: “Gruevski është i sëmurë, ka rënë. Le ta marrë qeverinë Zaevi. Ndryshe Lideri i LSDM-së Zoran Zaevi me bombat që i publikon në opinion ka fituar mjaft popullaritet tek shqiptarët.  
https://www.youtube.com/watch?v=gnSfs31ZcGk
Aurela Hoxha