Shqiptarët blejn të gjitha lokalet në sheshin e qytetit
13:36 | 15 Shkurt 2018
Shumica apsolute e Lokacioneve atraktive në Qytetin e Bujanocit tani më kanë kaluar në pronësi të shqipëtarëve vendorë, njofton RTV Spektri. Nga sot të gjitha Lokalet Afariste që daljen e kanë në Sheshin e Qytetit janë në pronësi të personave fizik Shqipëtarë (përpos dy Bankave dhe një Lokali të komunës i cili për çudi qëndron i mbyllur dhe shkatërrohet vetëvetiu), thuhet në raportin e RTV Spektrit. Kurse çështja e emrit të Sheshit të Qytetit vazhdon të mbetet në procedura të stërzgjatura mu ashtu si din ti zhagisin rrogaxhit e Pushtetit me decenie!/RTV Spektri/

Vildane Zeneli