Shqiprim Musliu: Uroj që ideali e amaneti i Dautit të jetësohet.
20:09 | 23 Mars 2019
Sot u bënë homazhe tek varri i dëshmorit Daut Sulejmani, në Dobrosin, me rastin e 18 vjetorit të rënies së tij heroike.

Për t’a nderuar veprën e lavdishme të Daut Sulejmanit ishte dhe kryetari i LPD-së, Shqiprim Musliu.

“Sot më 23.03.2019 kujtojmë e nderojmë rënien heroike të dëshmorit Daut Sulejmani.

Uroj që ideali e amaneti i Dautit të jetësohet” ka shkruar Musliu në profilin e tij në Facebook.

Kejvina Kthella