Shqelma e grushte PO, basketboll këtu JO (Video)
10:01 | 09 Maj 2015

foto Filloi si ndeshje basketbolli, por përfundoi me shqelma dhe grushte. Kjo është parë në një ndeshje basketbolli në Serbi. https://www.youtube.com/watch?v=Lbj79rOlq-0
Françeska Jaçe