“Shpresa” fillon me homazhe tek varrezat e dëshmorëve të UÇPMB-së.

0

Sot me datë 11.03.2016, Kryetari i Organizatës ”Shpresa”, Nevzad Lutfiu së bashku me përfaqësuesit e tjerë të kësaj Organizate bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të UÇPMB-së.

shpresa
“Shpresa” veprimtarin e fillon me përkujtim dhe falenderim ndaj dëshmorëve të UÇPMB-së, sepse janë ata dhe vepra e tyre që ne sot kemi mundësi të veprojmë për shoqërinë tonë dhe të ardhmën tonë.
Ne sot, pranë varrezave të tyre nuk vendosëm buqete lulesh, sepse ato mund të prishen apo zhduken për shkak kushteve klimatike, por ne dërguam buqete lutjesh, duke uruar dhe u lutur, që ata Zoti Ti shpërblej me gradat më të larta në Xhenet.
Ata nuk meritojnë ditë të veçantë për ti përkujtuar, por ata meritojnë një jetë mirënjohje për veprën dhe sakrificën që bënë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »