Shpikësi shqiptar i helikopterit, vazhdon me shpikje të reja (Video)

0

Kjo pajisje për hapjen e gropave për mbjelljen e pemëve është ideuar dhe realizuar nga mjeshtri i njohur preshevar Qani Lutfiu.
ShpikesiLutfiu, që është një mjeshtër autodidakt i automekanikës, këtë pajisje e ka krijuar vetëm disa muaj pasi ka bërë një helikopter e të cilin nuk po i lejohet ta ngjis në qiell, pasi Presheva, ku jeton mjeshtri, është në zonën e sigurisë ajrore në Serbi.

Ndryshe, Lutfiu njihet si mjeshtër për rregullimin e traktorëve dhe motokultivatorëve. I njejti, para disa vitesh në Pendën e fshatit Rahovicë të Preshevës kishte aktivizuar edhe një anije, të cilën e pati ndërtuar vet.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »