Shpallet lista preliminare e studentëve përfitues për bursat komunale për vitin 2014/2015 (Lista)

0

Më datë 23.03.2015, nga mbledhja e komisionit për ndrarjen e bursave komunale për studentë është vendosur ndarja e këtyre bursave për studentët përfitues për vitin 2014/2015.

images

Afati i ankesës ndaj vendimit të komisionit për ndarjen e bursës komunale për studentë deridiplomik dhe master është 8 ditë duke filluar nga data 24.03.2015.

Kliko: BURSAT 2015

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com