Shofer kujdes! mjekulla ka mbuluar Bujanocin (Foto)
12:12 | 08 Janar 2018
Komuna e Bujanocit është mbuluar nga mjegulla apelohet nga shoferët të ken kujdes gjat vozitjes dhe kërkohet rrespektimi i shpejtësis. Mjegulla ka mbuluar qytetin e Bujanocit, por mjegulla më e dendur është pikërisht në rrugën e cila të shpien për në Kosovë, fshati Lluçan dhe Konçul po thuajse është mbuluar tërësisht nga mjegulla pasi që edhe është afër lumi Morava, ndërsa apelohet tek shoferët të kenë kujdes më të shtuar gjat vozitjes në rrugën e cila të dërgon në drejtim të Kosovës./BujanociNet/

Alba Hoxha