Shkolla u dërgon nxënësve në e-mail faqe pornografike
14:48 | 07 Shtator 2017

Gabimisht, një shkollë private australiane u ka dërguar e-mail studentëve të tyre nëpërmjet e-mailit në një faqe pornografike në internet.

Shkolla e Elit Peninsula Grammar, pranë Melburnit, e dërgoi atë në një faqe pornografi me një ftesë për një mëngjes, siç raportoi gazeta e përditshme Herald-Sun. Menaxhimi i shkollës më vonë kërkoi falje që ishte një gabim. Në shkollë mësohen djemtë dhe vajzat nga 12 deri në 18 vjeç, transmeton lajmi.net. Sipas gazetës, Faux kjo u vu re vetëm pasi njëri nga studentët e kishte quajtur menaxhimin e shkollës. Pastaj linja dërgoi një post tjetër me kërkesën për të mos hapur lidhjen. Drejtori Peterford tha se shkolla ishte në dijeni të “seriozitetit të këtij gabimi”. “Ne jemi jashtëzakonisht të tronditur që i kemi ekspozuar studentët tanë në një faqe interneti të tillë, që në mënyrë të qartë nuk është në përputhje me vlerat e shkollës sonë.
Aurela Hoxha