Shkolla Fillore “Muharrem Kadriu” dot jet e gatëshme ti pres nxënsit me 1 Shtator 2015

0

Kanë mbetur më pak se dhjet ditë deri në fillimin e vitit të ri shkollorë, ndërkaq shkolla fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc këtë vitë do ti pres nxënësit në kushtë shumë më të mira se sa në vitet e kaluara.

Shkolla fillore ''Muharrem Kadriu''-Tëernoc

Shkolla fillore ”Muharrem Kadriu”-Tërrnoc

Sipas drejtorit të kësaj shkolle Naim Salihut ndryshimet të cilat janë duke u bërë janë, gëlqërosja, shtrimi me pllaka i dyshemesë, invertari i ri, si dhe asfaltimi i fushave sportive, por Salihu shpreson se deri në fund të këtij muaji të finalizohen të gjitha punët të cilat janë duke u bërë në mënyr që nga një shtatori ti presin fëmijët në kushte shumë më të mira.

Drejtori Salihu mëtej shtoi se sa i përkest planprogramit edukativo arsimorë, jemi duke i bërë të gjitha përgaditjet rreth ndarjes së orëve dhe lëndëve kështu që më 1 shtatorë jemi të gatshëm të startojmë me punët sipas plaprogramit.

Drejtori i këtij institucioni arsimor përfundoi duke i dëshiruar një vitë të mbarë dhe të sukseshëm si për nxënësit ashtu edhe mësimdhënësit e kësaj shkolle, dhe njëherit të dëshmojmë talentin dhe kuadrot të cilat posedon shkolla fillore Muharrem Kadriu në Tërnoc./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »