Shkëputet Reali
09:57 | 22 Shkurt 2015

Shkëputet Reali (Video)
Elche ishte viktima e kësaj jave e Real Madridit që triumfoi me rezultat 2-0 në Estadio Manuel Martinez Valero.
Los Blancos bënë disa sulme gjatë gjysmës së parë, megjithatë nikoqirët arritën t’u bënin ballë dhe ta mbanin rrjetin të paprekur. Mysafirët ishin viktimë të disa vendimeve kundërthënëse të arbitrit, e sidomos në rastin e anulimit të golit të Benzemas.
Françeska Jaçe