Shkatërrohet plotësisht ura e vjetër në fshatin Konçul, së bashku me të edhe rrjeti i ujësjellësit (Foto)

0

Të reshuarat e pandërprera të shiut nuk i dhan më shpresë urës së vjetër në fshatin Konçul, e cila ishte pranë urës së re, që lidh këtë vendbanim, tashmë kjo urë rrezikon dukshëm edhe urën e re, pasi që gjatë ditës së sotme ura e vjetër është dorëzuar e tëra dhe është shembur përfundimisht.

Konculi 2

Ndërsa fshati Konçul tani më është edhe pa ujë të pishëm shkaku që gypat e ujësjellësit kalonin nën urën e vjetër pas shembjes së urës jan shkatrruar dhe gypat e ujësjellësit, banorët kishin bër të ditur për BujanociNet ditë më parë se për veq urës, po rrezikohet edhe rrejti i ujësjellësit i cili kalon nën urën e vjetër dhe i cili furnizon banorët e këtij vendbanimi me ramje të lirë nga rezervuari i cili gjendet mbi fshatin Konçul.
Nëse nuk ndërmirret diqka në këtë drejtim mund ta dëmtojë edhe urën e re. Banorët kërkojnë nga organet kompetente që sa më parë të ndërmarrin diqka në këtë drejitm, me qëllim që edhe dëmet të kalojnë me një kosto sa më të ultë, duke larguar vetëm strukturën e urës së vjetër, dhe kështu do të shpëtonte pa pasoja edhe ura e re./BujanociNet/

Konculi 1 Konculi 5 Konculi 4 Konculi 3 Konculi 2

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »