SHK "Dituria" - për nderë të “Ditës Ndërkombtare të Librit dhe Autorit", Me moton “Dhuroni libra, sepse libri është shpëtim nga injoranca, dhe ju jeni shpëtimtari”,
15:04 | 17 Prill 2018
BujanociNet/

Klaudia Kalia