Shiu i cili ra mbrëm mbi Luginë shkaktoj probleme (Foto)
14:17 | 27 Qershor 2017
Dje në orët e pasditës shiu i madhë i cili pushtoj Luginën nuk u largua pa shkaktuar probleme. Përpos problemeve në bujqësi shiu ka bërë dhe dëme të mjaftueshme në Xhaminë e fshatit në Dobrosin, ku ka mbuluar me ujë podrumin e Xhamis së fshatit Dobrosin, vizitorët e portalit kan dërguar pamje me video dhe fotografi në adresën e redaksis të portalit Bujanoci.net ku shihet në videot e gjiruara me aparate celularë nga një vizitor i portalit ku uji i cili nuk ka mundër të përbihet nga prrockat e fshatit ka kapluar dhe rrugën, ndërsa fotografit jan shkrepur në podrumin e xhamis së fshatit Dobrosin, simbas përsonit të cilit ka dërguar pamjet thuhet se uji ka pushtuar podrumin e Xhamis së fshatit Dobrosin, ku është dashur të larguhen të gjitha nga podrumi për tu pastruar, në fotografi duket çarët edhe një arkivol për bartjen e kufomave jashta objektit të Xhamis. Ndërsa edhe rrugët e Dobrosinit jan bllokuar nga dheu, ku banorët e fshatit vullnetarisht kan pastruar dheun i cili është sjellur nga uji i prrockave të fshatit/BujanociNet/ [video width="368" height="656" mp4="http://bujanoci.net/sites/bujanoci.net/files/images//Dobrosini.mp4"][/video]

Alesia Bami