Shitësit pushtojn trotuarin, kalimtarët detyrohen të ecin rrugëve të makinave (Foto)
15:02 | 24 Korrik 2016
Trotuari i qytetit të Bujanocit është bër një mundësi e mir për tregëti, dhe parking, ndërsa kalimtarët e kan të pa mundur të ecin në trotuari pasi që shitësit e kan pushtuar atë, duke i detyruar kalimtarët të rrezikojn të ecin rrugëve të makinave. Për deri sa inspektoriati komunal nuk ka ndërmarr ndonjë mas për të i futur këta tregëtar në tregun e qendëres së qytetit ku nuk është edhe shum largë nga kjo pamje që po shiheni, fotografit jan shkrepur afër qendëres së qytetit ku menjëher pas postes ndodhet tregu i rezervuar për tregëtar por këta tregëtar po i ikin pagesës për të shitur në treg po e pushtojn trotuarin e kalimtarëve, edhe vet qytetarët e komunës së Bujanocit kan dërguar ankesa në redaksin tonë por ende një vendim për lirimin e trotuarit nuk është ndërmarrur. Jo vetëm tregëtarët që po e mbyllin trotuarin por edhe vetë qytetarët të cilët po parkojn në trotuar edhe pse shenjat për ndalimine  parkimit në trotuar ndodhen në fillim të trotuarit nga shkolla mesme "Sveti Sava" por një gjë e tillë nuk po rrespektohet nga qytetarët./BujanociNet/ trotuari1

Nevina Shtylla