Shiheni këtë dasmë në Serbi, dhe kurrë nuk do të qeshni me dasmat tona (Video)
14:51 | 05 Nentor 2017

Kur mendon se asgjë nuk mund të të befasojë më, e shihni këtë dasmë dhe ndërroni mendje. 

Kjo ka ndodhur në Ugrinovci të Serbisë, ku mungonte vetëm traktori dhe dasmoret mbi të. Në të vërtetë, nëpër internet është shpërndarë video e kësaj dasme që tregon një grup njerëzish që janë të lumtur. Djemtë dhe vajzat luajnë në tavolina dhe grupe, dhe pastaj një i ri paprimtas futet mes tyre me një traktor. Vajzat gjithashtu u ngjitën në traktor, e në fund sollën edhe këngëtarin në timon Kur të shihni më poshtë videon e kësaj dasme serbe, mos gaboni që në të ardhmen të talleni me dasmat shqiptare.

Alba Hoxha