Shërohuni me dredhëza të malit
14:19 | 16 Gusht 2017

Këto ëmbëlsira të vogla të malit, janë frutat më të preferuara.

Por, ato nuk janë vetëm të shijshme, por edhe shëruese. Natyrisht, nuk është e lehtë t’i gjeni. Këto dredhëza mali janë ilaç natyral kundër shumë sëmundjeve. Mund të përdoret e gjithë bima, gjethet dhe frutat. Pikat e vogla të verdha, dredhëzave të malit u dhurojnë vetitë terapeutike

Vildane Zeneli