Shënohet dita e të pagjeturve në Mitrovicë
15:02 | 15 Prill 2018

Aktivitetet janë organizuar nga Komuna e Mitrovicës në koordinim me Shoqatën “Zëri i Prindërve”.

Ceremonia fillon në ora 12:00 tek Shtëpia Muze në Lagjen e Boshnjakëve, me vendosjen e luleve.

Kurse në ora 13:00, bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh në varrezat e martirëve në Shipol.

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia