Shembet një pjesë e Kalasë së Prizrenit

0

Shiu ka qenë shkaktar që të rrëzohet një pjesë e murit të Kalasë së Prizrenit. Për shkak të rrezikut eventual policia apelon tek vizitorët që të kenë kujdes, raporton rel.

kalaja e prizrenit
Është shembur një pjesë e murit verior të Kalasë së qytetit të Prizrenit. Kapiteni Hazir Berisha tha se janë njoftuar të gjitha organet e pushtetit lokal derisa deri në ndërhyrje apelon për kujdes.

Drejtori i Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prizren Sami Hoxha nuk e mohon rrezikshmërinë që paraqet rrëzimi i murit të Kalasë.

Arkitektët e Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore pohojnë se kjo pjesë e Kalasë së Prizrenit është restauruar në vitin 2008 por punimet nuk ishin përfunduar dhe depërtimi i lagështirës dhe agjentëve të tjerë atmosferik kanë quar deri në rrëzimin e murit.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com