Shefket Musliu dhe Sali Salihu, nderojn komandant "MJEKRREN"
14:59 | 26 Mars 2016
Sot në nderim të dëshmorit të kombit Njazi Azemi "Komandant Mjekrra" në komunën e vitis kan qëndruar ish-komandanti i shtabit të përgjithshëm të UÇPMB-së Shefket Musliu, dhe kryetari i OVL-së të UÇPMB-së Sali Salihu me bashkpuntor. Sikur e nderoj Luginën e Preshevës "Komandant Mjekrra" ashtu edhe ne do të nderojm për qdo përvjetor të rënjës së ti heroike, u shprehë Salihu për portalin Bujanocinet. ai dhe ish- Komandanti Shefket Musliu vurën sot buqeta me lule në shtatorën e dëshmorit të kombit Njazi Azemi nga Vitia,Njiazi Azemi i njohur si komandant mjekra i cili ra heroikisht në luftën e UÇPMB-së në Stanecë të Preshevës../BujanociNet/

Rina Balaj