Shefi nuk e paguan për punën, ja si hakmerret punëtori (Video)
14:57 | 21 Mars 2016
Një punëtor ndërtimi në Australi është tërbuar pasi shefi nuk e kishte paguar pas ndërtimit të një shtëpie prej druri. Ai vendosi që të hakmerret për t’i dhënë një leksion shefit të tij. Punëtori i inatosur mori një sharrë elektrike dhe e rrëzoi përdhe shtëpinë e sapondërtuar.
Tashmë shefi i tij duhet të paguajë dikë për ta ringritur në këmbë shtëpinë!

Nevina Shtylla