Shaip Kamberi zgjidhet Kryetar i Komunës së Bujanocit
15:01 | 16 Maj 2016

Sot në mbledhjen e par të kuvendit komunal të Bujanocit, menjëher pas mbledhjes konstituive të kuvendit Komunal, ku u zgjodhën organet udhëheqëse të kuvendit komunal, u votua edhe për kryetarin e komunës , zv kryetarin e komunës dhe antarëve të këshillit komunal. Kryetar i Komunës së Bujanocit është zgjedhur me 24 vota pro, Shaip Kamberi nga Tërrnoci i Bujanocit. Kamberi në fjalimin e ti falemderoj qytetarët për besimin e dhënë. Ndërsa zvendës kryetar i komunës së Bujanocit është rizgjedhur dr. Stojança Arsiç nga Bujanoci, ku mori 24 vota pro të këshilltarëve të kuvendit komunal. Në të njejtën seancë u zgjodhën edhe antarët e këshillit komunal me 24 vota pro./BujanociNet/
Rashel Kolaneci