Shaip Kamberi takim vllazëror me kryetarin e komunës së Likovës Erkan Arifin
14:52 | 18 Dhjetor 2017

Kryetari i komunës së Bujanocit, ka realizuar një takim vllazërorë me Kryetarin e Komunës së Likovës, Erkan Arifi, për të filluar bashkëpunimin konkret ndërkufitar dhe për aplikimin e përbashkët në këto projekte. Me kryetarin Arifi u dakordua vazhdimi i koordinimit të mëtejm dhe u pajtua që ai dhe stafi i tij të vizitojnë Bujanocin në 2-3 javët e ardhshme, u tha në njoftimin e publikuar nga Kamberi në profilin e tij. Komuna e Likovës deri më tani ka realizuar 6 projekte të bashkëpunimit ndërkufitarë, 4 me Bullgarinë dhe 2 me Kosovën, me vlerë mbi 1.5 milion euro.
Bujanoci dhe Likova do të punojnë që të jenë partner në realizimin e projekteve të ardhshme./Bujanocinet/
Aurela Hoxha