Shaip Kamberi solemnisht hapi turnirin mbarëkombëtar "TËRNOCI 2018" (Foto)
15:04 | 17 Prill 2018
Sot edhe zyrtarisht kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi edhe solemnisht shpalli tëhapur turnirin mbarëkombëtar "TËRNOCI 2018". Në këtë turnir tradicional i cili po i bashkon Durrësin, Ulqinin, Pejën, Tetovën dhe Tërnocin, i cili këtë vit po mbahet në Tërnoc dhe Bujanoc. Ekipi i parë i cili arriti në vendin tonë ishte ai nga Tetova. Nga dje e deri më 19 Prill, Komuna e Bujanocit bashkë me KF "Tërnocin" do të jenë nikoqir të këtij organizimi, pas arritjes të gazetarëve nga tereni ne dot të ju pasqyrojm ngjarjen më vonë./BujanociNet/

Klaudia Kalia