SH.K.A "Zeri i Lugines" do të jet pjesmarrës në Festivalin Mbarëkombëtar "Flakadani i Karadakut"
14:57 | 16 Mars 2016
Zeri i luginesSH. K..A "Zeri i Lugines" më 24.03.2016 do të marrë pjesë në edicionin XV në Festivalin Mbarëkombëtar të Këgëve dhe Valleve "Flakadani i Karadakut" në Viti - Kosovë SH.K.A "Zëri i Lugines" përmes një postimi në facebook ka publikuar pamjet e ftesës nga Komuna dhe këshilli organizativ./BujanociNet/ ftesa Komuna vitis

Nevina Shtylla