Sevdali Ajeti ka humbur protofolin personi i cili e gjen ka shpërblim

0

Sevdali Ajeti nga fshati Bilaq i Komunës së Bujanocit lut të gjithë ata të cilët kan gjetur një protofol me dokomenta dhe para që ta paraqesin në numerin e telefonit 0628790371 personi i cili sjell protofolin me dokomentet ka shpërblim 50 euro./BujanociNet/

kulete

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com