Sevdai Radogoshi e Rasim Thaqi, rikthehen me projekt të ri (Foto)
14:11 | 18 Shkurt 2017

Përpos dy aktorëve në këtë projekt marrin pjesë edhe Shkumbin Radogoshi, Geta Beqa, Skender Gola, Monika Berisha, Tirron Mamusha, Shpejtim Luzha...

Me skenar të Shkumbin Radogoshit, nesër vjen një skeç i ri me titull “Zyba Balboa”, ku marrin pjesë dy humoristë të mirënjohur kosovar Sevdai Radogoshi dhe Rasim Thaqi, shkruan KultPlus. Në këtë projekt shfaqen tri pjesë ku na e sjellin Sevdai Radogoshin në personazhin e Qumilit, Binskut dhe Zybasë ndërsa aktori Rasim Thaqi shfaqet në personazhin e tij Cimën. Përpos dy aktorëve në këtë projekt marrin pjesë edhe Bimi Radogoshi, Geta Beqa, Skender Gola, Monika Berisha, Tirron Mamusha, Shpejtim Luzha... Realizimi i këtij projekti është bërë nga Bimi Produktion ndërsa regjia nga Sevdai Radogoshi. “Zyba Balboa”, shfaqet nesër më 17 shkurt me fillim nga ora 20:00 në TV Dukagjini.
Aurela Hoxha