Sërish tërmet në Gjilan
10:00 | 06 Prill 2015

Sërish një tërmet ka goditur qytetin e Gjilanit.

s-euml-rish-t-euml-rmet-n-euml-gjilan_hd Sipas banorëve të këtij qyteti, tërmeti ka ndodhur rreth orës 22 e 24 minuta, ndërsa thonë se ka qenë më i fuqishëm se tërmeti që ka ndodhur në mëngjes. Ende nuk raportohet për dëme në njerëz apo materiale. Po ashtu nuk dihet ku ka qenë epiqendra dhe cila ka qenë fuqia e tij.
Aurela Hoxha