Series së vjedhjeve si ka shpëtuar as marketi "Spritn"
14:56 | 18 Shkurt 2016
Në Bujanoc seris së vjedhjeve nuk i ka shpëtuar as marketi "Sprint". sprint Mbrëm në Bujanoc persona të panjohur kan thyer marketin "Sprint", simbas informacioneve të portalit Bujanovacke hajdutët kan marrur rreth 5000 Dinarë që kan qen të regjistruara në arkën e marketit, ndërsa pas inspektimit dot bëhet e ditur edhe materialet tjera që jan vjedhur. Kjo është grabitja e katërt me rradhë që po ndodhë në qytetin e Bujanocit në dhjetë ditët e fundit, javën e kaluar është thyer edhe Gumoplastika, farmacia bujqësore dhe një kiosk tek stacioni i autobusëve, ndërsa autorët e krimit nuk jan gjetur ende edhe pse kamera e sigurisë në kazinon e thyer disa dit më parë jan regjistruar pamjet edhe gjurmët e gjakut që jan gjetur në farmacin bujqësore./BujanociNet/

Nevina Shtylla