Serbia nuk punon me 16 dhe 17 shkurt
09:56 | 09 Shkurt 2015

shkurtiMinistria e punës, punësimit dhe çështjeve sociale të Serbies ka njoftuar sot nëpërmjet medieve se 16 dhe 17 shkurt (e hënë dhe e martë) nuk do të punohet në Serbi, për shkak të shenimit të ditës së pavarsisë të Serbies. Në këtë ditë nuk do të punojnë të gjithë institucionet shtetërore dhe publike, pasi që në kalendarin shtetror të Serbies është dita e pavarsis të Serbies.
Françeska Jaçe