Serbet vijnë në Kosovë e shiten për 20 dollarë në Prishtinë!?
09:58 | 07 Mars 2015

Mediat e Beogradit shkruajnë se beogradaset e reja kanë ulur çmimin për shërbime seksi në Kosovë, nga 50 në 20 dollarë. Sipas një burimi që citojnë këto media, shumica e vajzave nga Serbia vijnë në Prishtinë.

serbet-vijn-euml-n-euml-kosov-euml-e-shiten-p-euml-r-20-dollar-euml-n-euml-prishtin-euml_hdVecernje Novosti shkruan se ka vite të tëra që vajzat nga Beogradi, Krushevci, Nishi e Vranja në Kosovë ofrojnë shërbime seksuale për shqiptarët dhe pjesëtarët e KFOR-it për 20 dollarë. “Ata nuk dallojnë për to, kryesorja të paguhen”, shkruan ky medium, duke shtuar se ato sigurohen nga disa serbë që kanë bashkëpunëtorë në Kosovë, e të cilët sigurojnë për to akomodimin, ushqimin dhe klientët, transmeton Telegrafi. “Shumica e serbeve janë në hotel, ndërsa natën shihen edhe në rrugët të qytetit, ku haptas ofrojnë shërbimet seksuale”, citon Vecernje Novosti një burim që thotë se është nga Vranja dhe se ka informata për këtë. “Më e keqja është se këto femra nuk insistojnë që raporti me mashkullin të jetë i mbrojtur, derisa shqiptaret që merren me këtë punë nuk shkojnë në shtrat nëse klienti nuk ka mbrojtje”, shkruan gazeta serbe. Sipas këtij mediumi, jugu i Serbisë që moti ishte oazë e tregtisë me mishin e bardh, dhe se për pak para femrat e reja serbe ishin viktimë e makrove nga Serbia, Moldavia e Rusia.
Françeska Jaçe