Serbët "shkrihen" pas kësaj vajze, kinse ua mbylli gojën shqiptarëve (Video)
14:51 | 04 Nentor 2017

Mediat serbe janë duke i bërë jehohë sot ndeshjes së mbrëmsmhme mes Partizanit të Beogradit dhe Skënderbeut, gjatë të cilës serbët lëshuan kore raciste ndaj shqiptarëve. Duke iu referuar konferencës për shtyp, serbja "Kurir" thekson faktin se gazetarët shqiptarë pyetën nëse prisnin që të dënoheshin nga UEFA për sjelltet e tifozëve, duke shtuar se ishte zëdhënësja seksi i e skuadrës që ua "mbylli gojën" atyre. "Gazetarët shqiptarë pyetën nëse prisnin dënim nga UEFA për thirrjet raciste, pyetje të cilës nuk iu përgjigj trajneri por zëdhënësja që i bëri të heshtnin"., -shkruan Kurir.
Aurela Hoxha