Serbët e Ranillukut rrihen për prona
09:56 | 12 Shkurt 2015

Pas një mosmarrëveshje në lidhje me një kontest pronësor në Ranilluk i dyshuari nga komuniteti serbë ka sulmuar me një mjet të fort viktimën po ashtu serb. rraheje Viktimës i është ofruar ndihma mjekësore, dhe sipas mjekëve ai ka pësuar lëndime të renda trupore dhe i njëjti është jashtë rrezikut për jetë. I dyshuari është arrestuar dhe me pas me vendim të Prokurorit lirohet ne procedure te rregullt. Rasti po hetohet nga njësiti përkatës policor.
Aurela Hoxha