Sëmundjet e mishrave të dhëmbëve (Video)

0

Ndonjëherë, shenja e vetme paralajmëruese për sëmundjet e mishrave të dhëmbëve janë gjakosja e mishit të dhëmbëve kur lani dhëmbët.

Shenja tjera që mund të shfaqen ose jo, janë enjtja e mishrave, skuqja e tyre, era e keqe e gojës si dhe lëvizje të dhëmbëve. Sëmundja e mishrave të dhëmbëve quhet Tartar. Ekziston edhe sëmundja Periodontor.

Duhet të vizitoni patjetër mjekun në mënyrë që të mos humbni dhëmbët tuaj.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com