Error message

Notice: Trying to get property of non-object in ws_image_url() (line 14 of /home/websystem/domains/websystem.info/public_html/sites/all/modules/custom/ws_tools/ws_tools.module).
Semimaturantët i nënshtrohen testit të arritshmërisë
15:30 | 18 Maj 2018

Nxënësit e klasave të nënta sot do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë, ku me pikët e arritura do të kenë mundësi të orientohen për në shkollat e mesme.

Këtij testi do t’i nënshtrohen 26 mijë e 949 nxënës në të gjithë Kosovën dhe testimi do të fillojë në orën 10:00.

Edlira Rukaj
S