Selitë e reja të kolosëve të Web-it (Foto)
14:18 | 02 Gusht 2017

Selia e re e Google e imagjinuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels është në Mountain View.

 Hapësira të mbuluara nga një tendë e madhe xhami, nën të cilën ndërtesat modulare mund të lëvizen lehtësisht sipas kërkesave. Sigurisht që janë inovative, janë të vetëmjaftueshme por shpesh i paarrtishëm dhe mjaft të shkëputura nga lagjet urbane. Që nga anija e Apple tek serrat sferike të Amazon, deri tek fshati i Facebook, dhe selia e re modulare e Google. Këto janë disa nga projektimet e lagjeve të tyre të kompanive hi-tech. /Lajmi.net/

Nevina Shtylla