Seks në çatinë e ndërtesës /Video
15:59 | 14 Qershor 2018

Çifti u kapën në një kamerë duke bërë seks në çatinë e një ndërtese në qytetin Lviv të Ukrainës.

Ata u filmuan nga një kalimtar, i cili nxori celularin e mençur sapo i pa ata dhe e filmoi krejt ngjarjen.

Duke bërë seks, ata rrezikonin të binin poshtë në tokë nga çatia, pasi ishim shumë në skaj të saj.

Personi që i filmoi ata duke bërë seks, mund të dëgjohet në video duke qeshur. Shikojeni videon më poshtë:

Atalanta Kërçyku