Së shpejti blihet banesa e dytë për bamirësi, thirrje mërgimtarëve në Gjermani
14:47 | 06 Prill 2018
lir Sinani, përfaqësues i shoqatës Jetimat e Ballkanit për Gjermani përmes një apeli deri tek bashkëatdhetarët shqiptarë në Gjermani që të ndihmojnë nevojtarët duke i falenderuar të gjithë për kontributin që kanë dhënë dhe japin në vazhdimësi pasiqë tashmë nga fondet e mbledhura prej bashkëatdhetarëve në Gjermani është blerë banesa e parë për nevojtarët kurse së shpejti blihet edhe e dyta. Të dhënat mbi llogarinë se ku mund të derdhen mjetet financiare për ndihmë në vazhdim:

Vildane Zeneli