Samsung Galaxy Note8 bëhet me opsionin për xhirim 4K
14:48 | 16 Shtator 2017
Apple kohë më parë njoftoi se modelet e reja iPhone janë të parët që kanë opsionin e video-xhirimit 4K UHD 60 FPS. Gjithsesi se bëhet fjalë për një funksion të shkëlqyeshëm, sidomos kur kemi parasysh se xhirimi në rezolucion të lartë në 60 FPS paraqet përpjekje të madhe për procesorët e vegjël, të cilët shumë lehtë mund të nxehen. Por, në faqen e Samsung Galaxy Note8 thuhet se "Galaxy Note 8 xhiron në 4K Ultra High Definition video @ 60 FPS". Përditësimi softuerik është aty, por ende nuk mbështet xhirimin në 4K. Mbetet të shihet, se cili nga modelet do të arrijë i pari në treg me opsionin 4K UHD video @60FPS dhe cili opsion do të jetë më stabil për punë.

Alba Hoxha