Sa i mirë është namazi i Sabahut!!

0

Farzi i tij: të bënë të jesh “nën mbrojten e Allahut” [Hadith].

namazi

Sunneti i tij: është më i mirë sesa e gjithë dynjaja dhe çka ka në të! [Hadith].
Kurani i tij: “Vërtet, Kurani (leximi në namazin e sabahut) është i dëshmuar.” [el-isra-78].

Përktheu: Hoxhë Ismail Beqiri

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »