Sa është rroga mesatare në Preshevë dhe Bujanoc?
13:36 | 09 Shkurt 2018
Në bazë të të dhënave të fundit të institutit Republikan për statistika, rroga mesatare neto pa tatim dhe kontribute për mujain nntor 2017 nëv rrethin e Pçinjës ka qenë 37,190 dinarë. Sa i përket Preshevës, rroga mesatare në komunë është 34.988 dinarë ndërsa në Bujanoc 33.785 dinarë. Rroga me mesatare më të madhe në rrethin e Pçinjës është në Vranjë me 35.117 dinarë ndrsa mesatarja Republikane supas këtij instituti është 47.575 dinarë ndërsa rroga mesatare bruto me 65.609 dinarë.

Kristin Prengaj