Rugova në vitin 1989 kërkonte Pavarësinë e Kosovës (Video)
10:02 | 06 Qershor 2015

Një televizion francez ka realizuar një kronikë në Kosovën e vitit 1989, për problemet që kishte në atë kohë ky vend, pjesë e ish Jugosllavisë. rugova Kronika fillon me pamjen e një xhamie dhe kishe, për të treguar tolerancën ndërfetare te shqiptarët e Kosovës, ndërsa më pas flet edhe ish presidenti historik i Kosovës Ibrahim Rugova, i cili kërkon pavarësinë e vendit të tij. /albeu.com/
Françeska Jaçe