Rrushi parandalon këto sëmundje
14:50 | 31 Tetor 2017

A i dini vetitë e rrushit?

Rrushi si i freskët ose i shtrydhur është frutë që ndihmon në parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe kancerit. Antioksiduesit e tij ngadalësojnë plakjen jo vetëm të organizmit, por edhe të shumë aspekteve tjera të organizmit. Sipas mjekëve, vitaminat dhe mineralet që përmban rrushi i freskët ose lëngu i tij i papërpunuar, mbrojnë nga sëmundjet e zemrës dhe kancerit. Veç kësaj, rrushi ndihmon forcimin e imunitetit- sistemit mbrojtës të organizmit.

Vildane Zeneli